Chalet v Nízkych Tatrách

Nízke Tatry, 2018

Návrh na zariadenie v štýle moderného vzdušného chaletu so zachovaním prírodných materiálov vznikal ešte pred zahájením stavby.

Po úpravách pôvodného projektu vznikla otvorená galéria v priestore nad krbom. To umožnilo vybudovať krb s mohutnejším "telom", pričom vďaka priznanému komínu cez dve podlažia pôsobí v priestore ľahšie a elegantne. Galériu vhodne vypĺňajú zhora spustené svietidlá.

Prírodný charakter bol zachovaný aj v kúpeľniach s obkladom, ktorý imituje kameň a drevo. Inú farebnosť má len detská izba, kde dub na podlahe a drevený strop jemne dopĺňa nábytok s bielym náterom a sivomodré odtiene v tapete a na koberci. Organický tvar koberca tematicky ladí s motívom tapety.

Farebnosť:

Zdielať:

Ak vás moja práca zaujala, kontaktujte ma.
Teším sa na spoluprácu.

Kontaktný formulár

Z - design, s.r.o. © 2017