Byt v Mlynskej Doline

novostavba, Bratislava, 2017

Menší dvojizbových byt v novostavbe v Mlynskej doline mal veľmi vysoký štandard použitých materiálov samotnej stavby. Olejovaná dubová podlaha a krásne bezfalcové dubové dvere s horizontálnou dyhou boli dobrým základom na ďalšiu tvorbu v interiéri.

Keďže som sa návrhu mohla venovať už od štádia samotnej výstavby s možnosťou klientských zmien, nechali sme odstrániť priečky pôvodne oddeľujúce priestor kuchyne od obývačky a získali sme tak vzdušný otvorený priestor, ktorý byt opticky výrazne zväčšuje.

Kuchyňa získava svetlo z francúzskych okien v obývacej izbe a pribudla možnosť jedálenského sedenia, ktoré by sa tam inak pri uzavretej dispozícii nezmestilo.

Nábytok bol vyrobený na mieru. Farebne sme ho ladili k jestvujúcej dubovej podlahe a dverám, pričom sme s prihliadnutím na požiadavku majiteľa na ľahkú údržbu a dostupnú cenu použili kvalitný laminát s veľmi vernou kresbou dreva.

Vďaka tomu sme nešetrili na doplnkoch, nakúpili sme kvalitné drevené stoličky aj dizajnové drevené svietidlo od slovenského výrobcu.

Použitá tmavozelená farba doplnkov a textilu vychádza z umeleckých obrazov - grafík, ktoré si majiteľ vybral do svojho bytu.

Farebnosť:

Zdielať:

obývacia stena, dub, tehlový obklad
sedačka, tehlový obklad
kuchyňa na mieru
kuchyňa na mieru
kuchyňa na mieru
kuchyňa na mieru
obývačka, rohová sedacia súprava, tehlový obklad
sprchovací kút

Ak vás moja práca zaujala, kontaktujte ma.
Teším sa na spoluprácu.

Kontaktný formulár

Z - design, s.r.o. © 2017